Wat is energietherapie?

Wat is energietherapie?

Energetische therapie is een benadering van therapeutische zorg, die wordt uitgevoerd met het uiteindelijke doel de subtiele energieniveaus van het lichaam te verbinden en te doen ontwaken.

Deze heldere verbinding met zichzelf kan worden bereikt door alle slopende energie-interferenties op te ruimen die zijn opgeslagen tussen de verschillende lagen van ons lichaam, zowel op het niveau van de interne subtiele kanalen als op het niveau van het externe energieveld.

In deze sessies werken we met de energie van de persoon om deze te mobiliseren, te deblokkeren, de zelfverdediging te verhogen en de eigen trillingsfrequentie of, wat dan ook, potentie te activeren. Om deze reden kunnen we deze techniek ook vibratie-energietherapie noemen.

Waar zijn de sessies voor?

Hoofdzakelijk om de dagelijks beschikbare energie te verhogen.

Het leren onderscheiden van de geest van het bewustzijn is een ander doel van deze sessies, omdat de rationele geest geen toegang kan krijgen tot de waarneming van subtiele kanalen en energiepunten van het lichaam.

Alleen het bewustzijn, dat verder gaat dan de gangbare opvatting van tijd en ruimte, kan de beweging van de subtiele energie ontdekken en zo beginnen los te komen van de geprogrammeerde menselijke geest, die grotendeels datgene is wat de mens in een toestand van lage energie houdt.

Het opruimen van verkeerde energetische informatie, het op één lijn brengen van alle niveaus van het energielichaam, het hebben van een duidelijke verbinding met bewustzijn en veel oefening is wat iemand kan helpen alles uit te wissen wat hem ervan weerhoudt een zinvol en verbonden leven te leiden.

Hoe kunnen we leren de energie van het lichaam te kanaliseren?

We kunnen leren de energieën van het lichaam te kanaliseren door een groter perceptueel energetisch vermogen. Deze capaciteiten worden verworven door het reinigen en verbeteren van de kwaliteit van de interne energieën. Hoe verfijnder het subtiele energielichaam is, hoe beter het in staat is zowel de interne dynamiek op te vangen als alles wat beweegt in de omgeving om ons heen. Het andere fundamentele aspect van het leren kanaliseren van vitale energie is het openen van je bewustzijn om de verschillende frequenties die in de natuur aanwezig zijn beter te kunnen

integreren. Als je weet hoe je de gezonde energieën uit de omgeving kunt assimileren, zal het gemakkelijker zijn ze te integreren zodat ze harmonieus in je eigen lichaam circuleren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *