Last van rimpels? Bekijk de mogelijkheden van een rimpel behandeling

Rimpelbehandeling

Last van rimpels? Bekijk de mogelijkheden van een rimpel behandeling

Iedereen wordt ouder, en dat is mooi. Het leven is een feest die je zo lang mogelijk wilt bijwonen. Maar brengt wel zich mee dat je er ook ouder uit gaat zien. En een van de grootste factoren daarvan is het krijgen van rimpels. Dat is niet per se een slecht iets. Maar het kan zo zijn dat je dit veel eerder krijgt dan dat je had gehoopt. Of je wilt er gewoon nog heel jong uit zien omdat jij je nog altijd jong voelt. En dat is goed te begrijpen. En het ligt ook nog is voor het grijpen, er jong uit zien kan iedereen. Een rimpelbehandeling werkt uitstekend en het resultaat is het meer dan waard om de volgende stappen te volgen.

Alle stappen naar de operatie

Voor dat je de operatie ondergaat zijn er een aantal stappen die zich altijd herhalen. De meeste hebben te maken met wat jij mag en kan doen voor dat je de operatie gaat doen. En ook nog is er na.

Maar voordat jij de operatie wilt doen, zijn er nog een aantal dingen die er voor spelen. Het begint dat jij in de spiegel kijkt, en merkt dat de rimpels wel erg duidelijk te zien zijn. Je neemt actie om een kliniek te bellen. En daar krijg je te horen dat je op een gesprek kan komen.

Tijdens dit gesprek wordt er gekeken naar hoe de operatie zou gaan lopen, wat er gedaan wordt en alles wat er omheen zit. Daarnaast heb je ook dat jij je vragen kan stellen aan de consultant of aan de chirurg, die allebei aanwezig zullen zijn.

Als je eenmaal het besluit neemt om inderdaad onder het mes te gaan. Dan wordt er afgeraden dat je geen alcohol neemt of ruikt in een bepaalde periode voor de operatie, en ook er zeker niet na. Dit kan namelijk een negatief effect hebben op het helen van de wonden.

Wat er gebeurt tijdens de operatie

Tijdens de operatie wordt er botox gebruikt om de huid weer glad te krijgen. Klinkt misschien als een af kraker, maar botox heeft mega voordelen. Het ontspant de spieren die de rimpels veroorzaken. Waardoor de huid weer helemaal glad wordt. En het mooie aan deze behandeling, is dat het wel 3 tot 5 maanden resultaat heeft. En dan kan gewoon herhaald worden. Zo kan je weer een nieuwe behandeling ondergaan als je merkt dat het weer begint te vervagen.

Het kan ook dat je liever een laserbehandeling hebt voor een rimpels behandeling. Hier wordt het collageen gewoon versterkt en de bovenste laag van de huid met een nieuwe. Zo kom je er ook van af.

Tarieven van de behandeling

Het ligt er nog best aan in hoever jij de rimpels wilt weghalen. Als je alleen de voorhoofdrimpels wilt laten weghalen, zal dit je rond de €150,- kosten. Maar je hebt nog veel meer opties. Dit heeft te maken met fillers, of gewoon dat je meer rimpels in je gezicht laat weghalen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *