Volg ook een Reiki cursus om jezelf en andere te kunnen helpen!

reiki

Volg ook een Reiki cursus om jezelf en andere te kunnen helpen!

dec 7, 2020 Lifestyle by Estelle

De wonderlijke werking van moeder natuur!

Ben je meer dan alleen benieuwd naar Reiki? Zou je ook graag andere willen helpen om de helende werking hiervan te ervaren? Een Reiki cursus bij ZoMa Opleidingen biedt de mogelijkheid om alles over Reiki te weten te komen, en andere hier professioneel in te adviseren. Wie deze cursus heeft gevolgd, mag zich een ware Reiki specialist noemen!

Wereldwijd is Reiki bekend, al jaren lang maken steeds meer mensen hier gebruik van. De helende werking hiervan is meerdere keren wetenschappelijk bewezen. De natuur heeft voor ieder kwaaltje of ziekte een oplossing, deze moet alleen worden ontdekt en juist worden toegepast. Reiki komt van origine uit Japan en zorgt dat je energie door het hele lichaam stroomt. Blokkades kunnen voor allerlei geestelijke en lichamelijke klachten zorgen.

Leer over Reiki en help andere bij genezing!

Een speciale Reiki cursus bij ZoMa Opleidingen is zeker een goede investering. Wie dit doet kan in de toekomst zichzelf en andere helpen. Help ook anderen om gezonder te leven en de voordelen van Reiki te leren ervaren.

Overtuig de mensen die er nog niet in geloven van het tegendeel. Wanneer je zelf ervaring hebt met deze therapievorm, weet je dat het veel voordelen biedt. Wie kiest voor een Reiki behandeling, ervaart al snel de helende werking.

Leer ook de helende werking van Reiki in te zetten

Leer ook zelf hoe je een Reikibehandeling aan andere mensen kunt geven. Hierbij leer je hoe energie kan geven, zonder zelf energie te verliezen. Welke zaken je kunt aanvoelen en wat je met handopleggingen kunt doen komt uitgebreid aan bod.

Een Reikibehandeling kan worden gegeven op verschillende manieren. Het is belangrijk om dit volledig correct uit te voeren. Leer ook alles over Reiki en hoe het veilig te gebruiken in een speciale cursus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *