Gezonde chocolade, een droom die werkelijkheid wordt!

Gezonde chocolade, een droom die werkelijkheid wordt!

Chocoladetabletten vinden we allemaal heerlijk, volgens onderzoek zouden we er zelfs gelukkiger van worden. Gewone chocolade is echter niet zo gezond want het bevat veel calorieën. We dromen er allemaal van om op een gezonde manier veel chocolade te kunnen eten… Weinig mensen weten helaas dat gezonde chocolade ook echt bestaat. Daarom zullen we jou hier vertellen wat de gezonde chocolade parels gezond maakt en hoe je hem kan gebruiken!

Wat is gezonde chocolade?

Veel mensen denken dat pure zwarte chocoladetabletten gezond zijn, maar dit is slechts gedeeltelijk waar. Het klopt dat een klein stukje pure chocolade goed is voor je lichaam, als je de consumptie ervan maar combineert met sport. Gelukkig bestaat er ook een speciaal type chocolade dat echt gezond is voor je lichaam. De chocoladeparels van Acticoa, versterken de positieve effecten die natuurlijke cacao bezit. In tegenstelling tot gewone chocolade, worden aan deze chocoladedruppels geen extra extracten toegevoegd. Daardoor is deze vorm van chocolade zeer rijk aan cacao flavanolen. Wanneer je er elke dag voldoende van eet, stimuleren deze flavanolen de bloedcirculatie. In eerste instantie zou je eraan kunnen twijfelen of dit klopt maar wetenschappelijk onderzoek heeft de positieve effecten van deze flavanolen op het lichaam bevestigd. Slechts tien gram van deze chocoladeparels per dag, zou al een positieve invloed kunnen hebben op jouw gezondheid. Een reden te meer dus om een extra stukje chocolade te eten.

Hoe kan je deze parels eten?

De parels kan je gebruiken op dezelfde manier als gewone chocolade. Je kan ze zo eten, of je kan ze ook verwerken in een gerecht. Zo zou je perfect chocolademousse kunnen maken van deze chocoladedruppels. Om er zeker van te zijn dat je voldoende flavanolen opneemt, kan je boven op de chocolademousse ook nog enkele Acticoa parels strooien. Op die manier heb je alvast een uitvlucht om elke avond voor televisie een kommetje heerlijke chocolademousse te eten. Naast dit dessertje, kan je de chocoladeparels ook verwerken in bijvoorbeeld een stukje cake. Of in plaats van een klassieke verjaardagstaart, zou je perfect een chocoladetaart kunnen bakken van deze gezonde parels.

Gezonde chocoladeparels bestaan dus echt! We raden zeker aan om het een keer te proberen. Aan de ene kant is het goed voor de bloedcirculatie en aan de andere kant, kan je er verschillende lekkere desserts van maken. Redenen genoeg dus om ervoor te kiezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *