Lezingen & Workshops

Lezingen

De Gezonde Zoektocht geeft lezingen over diverse onderwerpen rondom een gezondere levensstijl. Zo kunt u bij ons terecht over lezingen over o.a. het besef dat je bent wat je eet, onbewerkt eten zonder chemische toevoegingen, suikervrij / zuivelvrij / tarwevrij eten, controle over je boodschappenbudget, consuminderen, bewuster omgaan met je lijf en het milieu, meer structuur en regelmaat in je leven (zowel werk als privé) en het omgaan met de druk van een constante informatiestroom.

De lezingen worden voornamelijk gegeven vanuit de eigen ervaring. De spreker is wetenschappelijk geschoold en kijkt dus altijd met een kritische blik naar de beschikbare informatie. De lezingen zijn het resultaat van een voortdurende zoektocht naar een gezonder leven en zijn dan ook bedoeld om mensen te inspireren, te motiveren en aan het denken te zetten over hun eigen keuzes. Bij de lezingen wordt altijd een aantal concrete handvatten geboden om de eigen zoektocht voort te zetten.

Workshops

Naast lezingen geeft De Gezonde Zoektocht ook workshops. Deze workshops vinden vooralsnog altijd plaats op locatie van de uitnodigende partij. De inhoud van de workshops wordt in overleg bepaald, maar u kunt denken aan bijvoorbeeld diverse kookworkshops over gezonde maaltijden, verantwoorde tussendoortjes, suikervrij bakken. Ook workshops waarin een start wordt gemaakt met het maken van weekmenu’s, budgetplanningen e.d. zijn mogelijk.

Interesse?

Neem dan contact met ons op via info@degezondezoektocht.nl of via het contactformulier.