Archive | boeken RSS for this section

Druk?

Mijn schoonzusje zei pas tegen mij: “Ik dacht al, je hebt het vast druk, want er zijn niet zoveel nieuwe blogjes”. Dat klopt wel een beetje. Ik heb namelijk een tijdelijke parttime baan sinds 1 januari. Ja ja, een baan, in loondienst, niet freelance. Ik was daar als freelancer al vaak ‘inpandig’ en mag nu […]

Continue Reading

Asian Ginger Salad

Eind oktober schreef ik een review over het boek “Salads To Go”. Dit boek gaat over een nieuwe manier om je salades voor te bereiden, zodat ze wel tot 5 dagen vers blijven. De truc is om de ingrediĆ«nten op de juiste manier te stapelen. Klik voor meer informatie hierover op de link hierboven. Afgelopen […]

Continue Reading

Review: Salads To Go

Via amazon.com kun je gratis e-boeken bestellen. Dat doe ik voornamelijk bij kookboeken. Deze boeken (boekjes, eigenlijk) worden vaak maar tijdelijk gratis aangeboden. Een boek waar ik heel enthousiast over ben is “Salads To Go” van Arnel Ricafranca. Hij heeft een ‘methode’ ontwikkeld waardoor je klaargemaakte salades een aantal dagen kunt bewaren, zonder dat ze […]

Continue Reading

The Future of Food

Onlangs kreeg ik een linkje doorgestuurd naar een fragment uit het NTR programma “10xBeter”. Het is een fragment uit een gesprek met trendwatcher/spreker/auteur Adjiedj Bakas. Deze Surinamer is een veelgevraagde spreker en komt voor in allerlei lijstjes met meest invloedrijke of inspirerende mensen. Bakas is een echte ras-optimist (“Tegenwind zorgt ervoor dat een vlieger omhoog […]

Continue Reading

Boek: 100% gifvrij (2/3)

Een poosje geleden schreef ik over het boek 100% gifvrij van Julia Kang. In dit boek houdt Julia een pleidooi om chemicalien en synsthetische stoffen zoveel mogelijk te mijden. Ze stelt dat we dik worden van chemische en lichaamsvreemde stoffen. Julia heeft dit zelf ondervonden en besloot na een uitgebreide zoektocht op internet en in […]

Continue Reading

Boek: 100% gifvrij (1/3)

In 100% vrij houdt Julia Kang een pleidooi om chemicalien en synsthetische stoffen zoveel mogelijk te mijden. Ze stelt dat we dik worden van chemische en lichaamsvreemde stoffen. Julia heeft dit zelf ondervonden en besloot na een uitgebreide zoektocht op internet en in wetenschappelijke artikelen om haar bevindingen begrijpbaar in een boek te schrijven, zodat […]

Continue Reading