Recepten op mijn blog

Ik denk de laatste tijd veel na over het soort berichtjes hier op mijn blog. In het begin plaatste ik veel recepten. De laatste tijd heb ik daar minder zin in. Met name omdat ik niet altijd zin heb om na het koken of bakken nog foto’s te maken. Recepten zonder foto’s vind ik namelijk onhandig.

In de begintijd van mijn blog werkte ik minder. Daardoor had ik veel tijd om recepten uit te proberen en rustig te kokkerellen. Nu het werk weer wat meer tijd vraagt, heb ik niet zo’n zin om steeds tussen de bedrijven door foto’s te maken. Ook probeer ik nu minder nieuwe gerechten uit, waardoor ik minder het idee heb om de maaltijden met jullie te delen. Terwijl ik zelf bij andere bloggers juist de eenvoudige maaltijden het leukst vind om te lezen (want die zijn het snelst/makkelijkst zelf te maken).
Daarnaast kook ik heel vaak naar recept van kookboeken of andere bloggers. Dan is een linkje plaatsen net zo handig.

Ik zal komende weken eens zoeken naar een goede balans in het plaatsen van recepten. Het hoeft immers ook niet altijd heel uitgebreid en ingewikkeld :-) Zo heb ik afgelopen week weer een heel lekker alternatief voor wraps (van tarwemeel) ontdekt: eieren klutsen met een beetje peper, zout en amandelmeel. Bakken als dunne pannenkoekjes. Net iets meer bite en wat minder ‘eiig’ dan gewone omeletten. Zo simpel dat ik er geen apart bericht aan zou wijden, maar ik vind het een ideale vervanger! Lekker opvullen met wat groente/rauwkost/geitenkaas/kruiden/vlees/… en smuller maar!

We zullen eens zien waar het schip strandt. Ik hoop eigenlijk stiekem door dit berichtje de druk voor mezelf wat minder hoog te leggen ;) Niet elk recept hoeft tot in de puntjes uitgewerkt en voorzien van mooie foto’s. Een linkje naar het origineel volstaat ook!

 

Tags: , , ,

Geen Reacties.

Laat een reactie achter