LunchBots lunchtrommel

Jaaaaa, daar ben ik weer! Dat waren een paar megadrukke weken…! Nu kan ik weer even het gas loslaten, wel zo prettig :)

Vlak voor alle drukte werd mijn LunchBots trommel bezorgd. Ik wilde al een aantal maanden zo’n ‘broodtrommel’ voor de dagen dat ik op kantoor eet, maar ik vond ze best wel prijzig en ik had tenslotte nog een werkzame broodtrommel. Alleen… die bestond uit één vak en was nogal ruim, waardoor de inhoud vaak door elkaar geschud was tegen lunchtijd.

Nu heb ik dus mijn LunchBots trommel en ik ben er reuze blij mee! De trommel is van roestvrij staal en is qua formaat vrij compact. Ik koos voor de versie met vier vakjes, zodat ik lekker veel verschillende hapjes in m’n trommel kan stoppen (en minder snel in de verleiding kom om de helft met een boterham te vullen).

Hieronder twee van mijn lunches (in dezelfde week, vandaar dat een gedeelte hetzelfde is ingevuld). Enneh, ik weet het, dat stukje suikerbrood is niet heel verantwoord, maar het was wel erg lekker en weggooien vond ik ook zonde… ;)

lunchbot 1

lunchbot 2

Kijk voor meer inspiratie ook eens op Pinterest!

Tags: ,

Geen Reacties.

Laat een reactie achter