Zelfgebakken krentenbrood cadeau

Een paar weken geleden kocht ik bij Weekendbakery.com een koekjesstempel en een aantal papieren bakvormen om baksels in cadeau te doen. Vorig weekend bakte ik voor oma en mijn broertje een krentenbrood. Oma werd 86 en ik besloot een keer niet met een leuk plantje aan te komen, maar met een lekker baksel. Voor mijn broertje vind ik het ook lastig iets te verzinnen en hij woont sinds een aantal maanden op zichzelf, dus ik dacht: die krijgt ook iets lekkers!

Ik gebruikte voor het krentenbrood hetzelfde recept als ik voor mijn kerststol had gebruikt. Maar nu verdeelde ik het deeg over 2 bakvormen voor een mooi geschenkformaat. Paste precies in de mooie bakjes die ik had gekocht!

2014-02-07 krentenbrood 1 2014-02-07 krentenbrood 2 2014-02-07 krentenbrood 3Later nog mooi ingepakt in cellofaan en een kleurrijk strikje, perfect! Wil je deze bakjes ook kopen, klik dan hier (krijg ik geen geld voor, maar ik ben gewoon enthousiast).

Eenmaal in een bakbui besloot ik ook gevulde koeken te bakken. Ze waren heerlijk! Beetje bros, maar niet te bros. Er waren er nog maar 3 over voor de foto…..

2014-02-07 krentenbrood 4

Tags: , , , , , ,

4 Reacties op “Zelfgebakken krentenbrood cadeau”

 1. Ilse 7 februari, 2014 at 17:37 #

  Hey wat leuk zeg! Fijn dat je een link erin hebt gezet..bedankt
  Leuke blog heb je ook!
  Groetjes Ilse

  • De Gezonde Zoektocht 7 februari, 2014 at 20:38 #

   Geen dank :)

   • Hank 9 mei, 2017 at 21:49 #

    Gostei da dica do removedor de esmalte. Minha unha é fraca e sempre quebra bem embaixo. Estou usando o hinaatrdte gramado e ele é otimo. Vou testar o removedor sem acetona. bjs

 2. Hannie Bergsma de Bos 8 februari, 2014 at 11:48 #

  dat ziet er heerlijk uit Jacolien. Wat een idee , die bakvormen. Ik ga ook eens kijken op die site.

Laat een reactie achter