Weekmenu 7 (10 t/m 14 feb)

Het maken van weekmenu’s voor 5 dagen bevalt me eigenlijk wel. Mits ik geen drukke weekenden heb, vind ik het heerlijk om in het weekend lekker te kokkerellen. Door het menu voor deze dagen nog niet vast te zetten, maar veel te koken met wat er in huis is, heb ik een goede combi te pakken. Bovendien vind ik het maken van een weekmenu voor 5 dagen ook beter behapbaar dan voor 7 dagen. Soms kost me dat teveel tijd en zie ik er tegenop. Bij 5 dagen heb ik dat minder.

Afgelopen weekend heb ik de koelkast en vriezer weer eens doorgespit, dus wat meer restjes en vriezer eten dan anders.

Week 07

Maandag
Ontbijt: havermoutpap
Lunch: pannenkoek met kaas, tortillachips, hummus, boerenkool, gekookt ei.
Avondeten: preischotel
Tussendoor: fruit, noten
Acties: havermoutpap maken, lunch maken

Dinsdag
Ontbijt: havermoutpap
Lunch: salade met wat er in huis is
Avondeten: zelfgemaakte pizza
Tussendoor: dadels met roomkaas, blokjes kaas, fruit
Acties: boodschappen bijhalen

Woensdag
Ontbijt: havermoutpap
Lunch: tortillachips, hummus, slawrap, rauwkost, ei
Avondeten: restjes (of vriezer)
Tussendoor: fruit, noten
Acties: x

Donderdag
Ontbijt: havermoutpap
Lunch: rainbow lunch
Avondeten: +2 > spinaziepasta met spekjes en champignons / Apple crumble toetje
Tussendoor: fruit, noten, dadels, kaas
Acties: x

Vrijdag
Ontbijt: gebakken ei
Lunch: restjes
Avondeten: vriezer
Tussendoor: restjes
Acties: nieuw weekmenu maken

Tags: , , , ,

Geen Reacties.

Laat een reactie achter