Weekmenu 03 (11 t/m 17 jan)

Vorige week heb ik mij goed aan het weekmenu gehouden. Heerlijk om zo’n richtlijn te hebben, want het was direct een hele drukke week. Een week waarin ik anders voor minder gezonden alternatieven zou hebben gekozen. Nu had ik gezond eten klaar liggen en hoefde ik alleen maar op het lijstje te kijken en niet na te denken.

Ik heb afgelopen week maar 2x brood gegeten en dat merkte ik gelijk aan mijn lichaam. Mijn buik was veel rustiger. Ik had bij tijd en wijle wel enorme zin om te snacken, maar kon dat redelijk de baas. Afkicken van suikers en granen gaat natuurlijk niet vanzelf. Op de blog van Eet Goed, Voel Je Goed lees je deze weken meer over afkickverschijnselen, erg motiverend om dat af en toe te lezen!

Dit weekend heb ik wel genoten van een lekker Turks broodje en een meergranen speltdesembrood. Maar komende week probeer ik weer zo min mogelijk brood te eten. Mijn weekmenu is nog niet helemaal af, maar voor de komende dagen staat het plan in ieder geval weer :-)

Week 03

Zaterdag
Ontbijt: Turks brood met kruidenboter en kaas + salade
Lunch: speltbrood met kaas, appelstroop met chiazaad + fruit
Avondeten: pizza
Tussendoor: noten, koekjes
Acties: boodschappen doen

Zondag
Ontbijt: speltbrood met roomboter, kaas, sla, gebakken ei
Lunch: speltbrood notenpasta en banaan, appelstroop en chiazaad
Avondeten: tagliatelle met zalm, zeekraal en crème fraîche
Tussendoor: fruit, appel-cranberry-bladerdeeg-taartje
Acties: appel-cranberry-bladerdeeg-taartje bakken

Maandag
Ontbijt: havermoutpap
Lunch: speltbrood met kaas, notenpasta, salade
Avondeten: kipstoofpot met schorseneren
Tussendoor: yoghurt met pitten+goji,  fruit, noten, mangostrips
Acties: havermoutpap maken

Dinsdag
Ontbijt: havermoutpap
Lunch: amandelmeel-lijnzaad crackers
Avondeten: koolrolletjes met gehakt en rijst
Tussendoor: ei, fruit, paprika, avocado
Acties: kippenbouillon maken, crackers bakken, weekmenu afmaken

Woensdag
Ontbijt: havermoutpap
Lunch: salade + crackers met kaas
Avondeten: kippenbouillon +
Tussendoor: avocado
Acties:x

Donderdag
Ontbijt: havermoutpap
Lunch:
Avondeten:
Tussendoor:
Acties:

Vrijdag
Ontbijt: gebakken ei
Lunch: restjes
Avondeten: restjes
Tussendoor: restjes
Acties: x

Ik heb nog behoorlijk wat restjes van verschillende kolen in de koelkast liggen. Ik ga dus nog even op zoek naar leuke recepten om die op te maken.

Tags: , , , ,

Geen Reacties.

Laat een reactie achter