Weekmenu 02 (6 t/m 10 jan)

De afgelopen weken was de regelmaat ver te zoeken (we zullen niet de enige zijn ;). Vanaf deze week probeer ik het ritme er weer een beetje in te krijgen. Ook door het maken van een weekmenu.

Sinds de jaarwisseling hebben we eigenlijk restjes opgemaakt en de vriezer leeg gegeten. Ook heb ik in de vakantie ons voorraadhok leeggehaald en opnieuw ingedeeld. Dan kom je altijd weer een paar dingen tegen die je vergeten was!
Ik vind het leuk om soms een poosje uit de voorraad te koken, zodat je wordt gedwongen creatief te denken en wat nieuws te proberen. Maar nu dus weer tijd voor een weekmenu.

Deze week van maandag t/m vrijdag, want het weekend was al voorbij toen ik het weekmenu maakte.

Week 02

Maandag
Ontbijt: havermoutpap
Lunch: (werklunch)
Avondeten: salade met avocado en cranberries, gebakken ei, gehaktbal, crackers met kaas
Tussendoor: fruit
Acties: x

Dinsdag
Ontbijt: havermoutpap
Lunch: crackers met kaas, appelstroop + chiazaad, walnoten- en dadelbrood, peer
Avondeten:  zuurkoolschotel / andijvieschotel (uit vriezer), griekse yoghurt met goji + zaden
Tussendoor: appel
Acties: boodschappen doen, zuurkool/andijvie ontdooien

Woensdag
Ontbijt: havermoutpap
Lunch: salade (sla, taugé, paprika, …), gekookt ei, cracker met kaas
Avondeten: Regenboogsalade, gebakken aardappels, vis
Tussendoor: restjes, fruit, noten, pompoenmuffin (vriezer)
Acties: salade lunch maken, regenboogsalade maken

Donderdag
Ontbijt: griekse yoghurt met goji + zaden
Lunch: regenboogsalade
Avondeten: frittata met spinazie en geitenkaas
Tussendoor: fruit, noten, dadelbrood, pompoenmuffin (vriezer)
Acties: x

Vrijdag
Ontbijt: fruit
Lunch: restjes
Avondeten: restjes
Tussendoor: restjes
Acties: x

Tags: , , , ,

Geen Reacties.

Laat een reactie achter