Gevulde paprika’s met quinoa

Ik heb een hele leuke site gevonden: www.abeautifulmess.com. Een site vol met mooie dingen, waaronder ook recepten. Recepten die prachtig gefotografeerd zijn, met veel oog voor detail.

Twee recepten heb ik al uitgeprobeerd. De eerste afgelopen zaterdag: pasta gekookt in rode wijn. Was zo ontzettend benieuwd hoe dat eruit zou zien! ;) Recept vind je hier, met champignons, peterselie en geitenkaas. Hoewel er wat weinig groenten bij zaten, was het een smaakvolle maaltijd.

Gisteravond maakte ik gevulde paprika’s met quinoa. Het recept leek me heerlijk, de kleurrijke foto’s haalden me over :-)
Het recept is heel eenvoudig, je vindt het hier. Het resultaat:

2014-01-27 gevulde paprika 01 2014-01-27 gevulde paprika 02 2014-01-27 gevulde paprika 03

Tags: , , ,

Geen Reacties.

Laat een reactie achter