Pizzabroodjes

Bij hetzelfde diner als waar ik het gehaktbrood en de spruitjes voor maakte, zette ik ook pizzabroodjes op tafel. Opnieuw een recept afkomstig van een andere blog: Eenvoudig Leven.

Het recept kunnen jullie op die website vinden, maar het komt er eigenlijk op neer dat je een pizzadeeg uitrolt en belegt met ingrediënten naar keuze. Die rol je vervolgens op en snijd je in plakjes. Die plakjes bak je als kleine pizzabroodjes. Je kunt naar hartenlust variëren.

2013-12-24b vulling pizzabroodjes 2013-12-24b pizzabroodjes gebakkenIk denk dat ik de volgende keer het deeg nog iets dunner uitrol, want ik vond het wat veel brooddeeg in verhouding met de vulling. Ideaal om in te vriezen en mee te nemen als lunch. Uit het recept haalde ik zo’n 25 broodjes. Eet smakelijk!

Geen Reacties.

Laat een reactie achter