Eiwraps met spinazie

Afgelopen vrijdag had ik zin in een koolhydraatarme maaltijd. Sinds ik samenwoon lukt het me minder goed om de avondmaaltijden zo te fabriceren dat ze weinig koolhydraten bevatten en mijn vriend dat niet mist. Dus meestal maak ik ‘gewoon’ eten en schep ik voor mezelf minder rijst/pasta/aardappels op. Vrijdag waagde ik dus toch een poging ;) En met succes!

Eiwraps met spinazie

Wraps:

  • eieren
  • zout en peper
  • kruiden naar smaak, ik gebruikte kurkuma en een beetje oregano

Klop de eieren los en voeg kruiden toe. Ik gebruikte 4 eieren en bakte daarvan 4 dunne eierpannenkoeken van ca. 25 cm doorsnee.

Vulling:

  • ui
  • knoflook
  • champignons
  • verse spinazie

Fruit een ui en een teentje knoflook in olie. Bak een paar champignons (in kleine stukjes) mee. Voeg dan spinazie beetje bij beetje toe tot die geslonken is. Ik hield zelf voor de textuur nog een paar blaadjes wat knapperiger. Laat de vulling iets uitlekken.

Vul dan de eierpannenkoeken met het spinaziemengsel en rol ze op.

Lekker met een gehaktbal erbij!

2013-12-09 eiwraps met spinazie

Geen Reacties.

Laat een reactie achter