Maak van je appel een cadeautje!

Even iets gezelligs tussendoor ;) Een paar weken terug vond ik een heel leuk breipatroon op Ravelry, zo schattig, dat moest ik gewoon uitproberen: een ‘transporttasje’ voor je appel. En het blijkt nog handig ook!

Niet alleen blijft je appel vrij van beurse plekken, het is elke keer ook een ware traktatie om het tasje open te maken :-) Waar een mens al niet gelukkig van kan worden hè?

2013-11-25 maak van je appel een cadeautjeEen peer blijkt ook prima te passen!

Eén Reactie op “Maak van je appel een cadeautje!”

  1. Tangela 9 mei, 2017 at 20:35 #

    I simply want to say I’m all new to weblog and seriously enjoyed yo81&u2#7;re web page. Probably I’m want to bookmark your site . You amazingly come with good article content. Thanks a lot for sharing with us your blog.

Laat een reactie achter