Gezond Verstand Avonden

2013-11-04 GVA PeizeVandaag werd ik door een vriendin op een heel leuk initiatief gewezen: Gezond Verstand Avonden. Deze stichting wil “een vooraanstaande rol vervullen waar het gaat om de verspreiding van informatie over het bereiken van een goede gezondheid, een gezonde economie, eerlijk en kwalitatief goed voedsel en alle gebieden die hieraan gelieerd zijn, een en ander in de ruimste zin van het woord.” Biologisch restaurant De Peizer Hopbel is een van de nieuwe locaties, waar kersverse ‘locatiehouder’ Dolf Flinker iedere maand een lezing gaat organiseren. Dolf ken ik van een van mijn laatste klussen in een totaal andere rol, dus ik was erg verrast om te ontdekken dat hij dit fantastische initiatief heeft genomen!

Voor wie in het noorden van het land woont, kom vooral ook op dinsdag 19 november! Op www.gezondverstandavonden.nl vind je lezingen bij jou in de buurt, mocht je verder weg wonen.

2 Reacties op “Gezond Verstand Avonden”

  1. Ilse 5 november, 2013 at 16:08 #

    Bedankt voor je reactie op m’n blog! Leuke blog heb je zelf ook, met een pakkende titel… Want mensen mensen wat is ‘t een zoektocht…
    Groetjes

Laat een reactie achter