Kruidenpotjes

Mijn vriend kocht een aantal maanden geleden zo’n ouderwets houten kruidenrekje bij de kringloop. Die komt natuurlijk het mooist tot z’n recht met allemaal identieke potjes erin. Het bleek dat de goedkoopste kruidenpotjes van de Albert Heijn er het beste in passen. Dus hij kocht een stapel potjes met kaneel (want die zijn het goedkoopst, slechts een paar dubbeltjes) en vulde die met andere kruiden. De etiketten maakte hij zelf. Gewoon uitprinten in een passend lettertype en ze dan een poosje in koffieprut laten weken:

2013-10-29 kruidenpotjes 1Het resultaat? Etiketten die eruit zien alsof ze al honderd jaar oud zijn ;) Net zoals je vroeger schatkaarten maakte (en dan met een aansteker nog even een rafelrandje branden, weet je nog?). We hebben een deel van mijn kruiden ook al over gegoten. Dat ziet er dan zo uit:

2013-10-29 kruidenpotjes 22013-10-29 kruidenpotjes 3We komen nog een aantal potjes tekort en zagen tot onze schrik dat de Albert Heijn deze potjes uit het assortiment heeft geschrapt. Heeft iemand nog van deze goedkope Euroshopper potjes over? We zouden het rekje graag helemaal vullen met dezelfde potjes! :)

4 Reacties op “Kruidenpotjes”

 1. Kourtney 9 mei, 2017 at 22:24 #

  ..anc.:dittomilliols of people like maria worship hobama because they wany to do him or make a baby that looks like him…"shut the fuck about about me and obama. don't drag me into your meshugas. you're really NUTS. just shut the fuck up about me, period. your comments are tired, stupid and just plain wrong.

 2. auto quotes in Miami, FL 16 mei, 2017 at 12:16 #

  A mówiłem Miki, uspokój się, bo się doigrasz.Z donosami, latałeś, Miki, jak kot z pecherzem.Jak bys miał naturę konfidenta, taki wzorzec konfidenta , Miki.No i tak jest, Miki, ten Twój Swiat , jest bardzo zawęzony. Zeby swoje wartosci opierać ,Miki, na Bolesławie Bierucie, no czy to jest normalne Miki.

 3. Corpus Christi cheap auto policy 31 mei, 2017 at 18:28 #

  Pleas let me know if you find any mistakes, thank you.While I was studying this book, I’ve learned a lot about Sewaki and found him extremely interesting. I’ll summerize what I found and post it sometime soon.

 4. immobilienfinanzierung 14 juli, 2017 at 08:05 #

  Thanks for spending time on the computer (writing) so others don’t have to.

Laat een reactie achter