Nieuwe website online!

Welkom op mijn nieuwe website!

Eind juni startte ik met bloggen onder de naam appelgebakje, eigenlijk als een soort test. Ik heb de afgelopen anderhalf jaar zoveel informatie gelezen over gezond en onbewerkt eten dat ik dat ergens kwijt moest. De afgelopen maanden heb ik gekeken of het bloggen me bevalt – en dat is zeker het geval! Ik heb een plek om alle informatie die ik lees enigszins gestructureerd een plekje te geven en ik merk dat de mensen om me heen het ook erg leuk vinden om te lezen hoe mijn zoektocht verloopt. Ze doen inspiratie op en gaan bewuster nadenken over hun eigen keuzes. Dat vind ik ontzettend leuk om te merken.

Er borrelen inmiddels ook wat plannen om serieuzer met het thema onbewerkt eten aan de slag te gaan (ik ben niet voor niets zelfstandig ondernemer ;)) wie weet horen jullie daar binnenkort meer over. Maar voor nu, laat me weten wat je van mijn nieuwe website vindt en als je een verzoeknummer hebt voor een bepaald onderwerp, dat mag altijd :-)

5 Reacties op “Nieuwe website online!”

 1. Lidwien 1 september, 2013 at 09:31 #

  Gefeliciteerd met je nieuwe site! Ziet er mooi uit en je artikelen zijn leuk om te lezen. Ik ben benieuwd naar je ondernemersplannen, maar dit is in ieder geval een mooie start!

 2. willy 1 september, 2013 at 19:25 #

  Gefeliciteerd met je website online!
  Ik vond je blog al erg inspirerend en nu op je eigen website.
  Het ziet er mooi en duidelijk uit,leuk om te lezen.
  Ik blijf je volgen appelgebakje, :-) veel succes.

 3. Lissa 9 mei, 2017 at 20:41 #

  Det får macik!Sk!n!ar en styrkekram till dig Laila, nu när jag börjar återfå energin efter en hel veckas influensa. Hoppas ni får en jättefin helg!

Laat een reactie achter