Monkey in progress…

Binnen twee weken verwachten vrienden van ons hun eerste kindje. Na zoveel voor mezelf gebreid te hebben afgelopen maanden, leek het me leuk om nu iets leuks voor de baby te maken. Mijn keus viel op een knuffelaap van Sarah Keen op Ravelry.com.Ik koos een appeltjesgroene wol voor de aap, dan is het voor zowel een jongetje als een meisje leuk, lijkt me.

De aap is nog in wording, maar begint al wat vorm te krijgen:

2013-07-17 monkey in progress

Uiteindelijk moet ie er ongeveer zo uitzien (maar dan dus groen, zonder banaan en zonder kat):

2013-07-17 monkey in progress (2)

Eén Reactie op “Monkey in progress…”

 1. toos kaufman 23 januari, 2015 at 14:37 #

  Beste…….

  je aap is prachtig geworden.. ik buig me al heel de middag over de snuit….maar kom er niet aan uit. Vlgs mij ontbreekt er een stuk tekst. Ik ben 73 jaar en brei al vanaf mijn 12de. Veel ervaring. Maar hier zie ik de oplossing even niet.
  wil je me aub helpen?

  hartelijke groeten
  toos

Laat een reactie achter